Over ons...

NLS Noord BV is een Uitzendbureau met al 10 jaar ervaring in the agrarische en technische sector. Wij bieden een unieke dienst waarmee u uw kosten kunt verlangen en zelfs de productiviteit van uw productie kunt verbeteren! NLS Noord BV maakt dit mogelijk door jonge, geschoolde en enorm gemotiveerde mensen te leveren tegen zeer concurrerende tarieven. Wij garanderen dus hiermee dat u drastisch kunt besparen en zelfs uw productiviteit en kwaliteit met behulp van onze mensen kunt verhogen !

Wilt u meer weten? Neem direct contact op met een van onze medewerkers.

Wat bieden wij?

Wat je krijgt?

 NLS Noord BV heeft mensen in de leeftijdscategorie 18-21 jaar, die afgestudeerd zijn aan agrarische scholen en in Polen. Wij geven hen de mogelijkheid om meteen hun kennis in praktijk te brengen, wat bij te verdienen en werkervaring in Nederland op te doen. Omdat wij met jonge mensen werken kunnen wij hele scherpe tarieven bieden. Dankzij de opleidingsachtergrond en de ambitie van onze mensen kunnen wij een goede kwaliteit garanderen. De mensen zijn vakkundig, zeer gemotiveerd om te werken en door onze strenge selectie heeft u altijd garantie dat u het juiste personeel krijgt.

Persoonlijkie Service

Salarisadministratie

Reis van en naar Polen

Huisvesting

Administratieve zaken

+

Personeelvervoer

Meer over ons

I.L.S. Noord staat bekend om haar jonge, gemotiveerde en flexibele mensen die een agrarische opleidinghebben afgerond in Polen. Momenteel werken wij samen met een paar hele goede scholen. Wij selecteren de beste mensen om in Nederland hun kennis en ervaring in de praktijk te brengen. Door middel van een strenge selectie en op basis van rapportcijfers, vaardigheden en persoonlijke gesprekken selecteren wij de juiste personen. De selectie wordt voor de bedrijftakken bloembollenteelt, glastuinbouw en de groenten sector verschillend gedaan, zodat we de perfecte match kunnen bieden. Zodra er akkoord met de klant is zorgt I.L.S. Noord ervoor dat de geselecteerde mensen zo spoedig mogelijk naar Nederland komen.